Δευτ. έως Παρ.: 08:00 - 22:00
Σαβ.: 08:00 - 16:00 | Κυρ.: 09:30 - 14:30
Δευτ. έως Παρ.: 08:00 - 22:00
Σαβ.: 08:00 - 16:00 | Κυρ.: 09:30 - 14:30
ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Κολύμβηση Για Ενήλικες

  1. Ελεύθερο πρόγραμμα
  2. Με παρουσία προπονητή
  3. Aqua Aerobic
  4. Small Group Training
  5. Water Polo | Δευτέρα – Τετάρτη 21:30 – 22:30 & Σάββατο 16:00 – 17:00

Στις εγκαταστάσεις του ATHINNA SWIMMING CENTER έχουμε δημιουργήσει ειδικά προγράμματα κολύμβησης για τους ενήλικες λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Η κολύμβηση είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης. Βοηθά το σώμα να διατηρείται σφιχτό ενδυναμώνοντας τους μυς, καταπολεμά τη χοληστερίνη, δυναμώνει το καρδιαναπνευστικό μας και βοηθά να αποκτήσουμε υγιές μυοσκελετικό σύστημα.

Η κολύμβηση γυμνάζει το μεγαλύτερο μέρος του μυϊκού συστήματος καθώς το νερό δημιουργεί ιδανική αντίσταση. Η κίνηση των χεριών ενεργοποιεί τους μυς του στήθος, των ώμων και της πλάτης ενώ η κίνηση των ποδιών τους τετρακέφαλους και τους οπίσθιους μηριαίους, τους γλουτιαίους και τους μυς της γάμπας. Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κολύμβησης για τους ενήλικες είναι ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες τραυματισμού κατά την άσκηση.

Πέρα όμως από τη σωματική βελτίωση, η κολύμβηση βοηθάει στην αντιμετώπιση του καθημερινού στρες καθώς προσφέρει και τεράστια ψυχική χαλάρωση. Η ιδιαιτερότητα, που κάνει ξεχωριστή την κολύμβηση, σε σχέση με τα άλλα αθλήματα, είναι το νερό και οι φυσικές ιδιότητες που έχει.

Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ολιγομελή τμήματα εκμάθησης κολύμβησης με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε τμήματα Aqua Aerobic.

Οι προπονητές μας με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο άθλημα της κολύμβησης, με ιδιαίτερο σεβασμό στην κάθε προσωπικότητα, αθλητικό ήθος και εντιμότητα, εκπαιδεύουν, αξιολογούν, προπονούν σε τεχνικές κολύμβησης και αναπτύσσουν σχέσεις εμπιστοσύνης, αντλώντας αμοιβαία ικανοποίηση, ευχαρίστηση και χαμόγελα, με τον μοναδικό τρόπο που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει!

Θέλεις περισσότερες
πληροφορίες κάλεσε:

210 60 14 990

Εγγραφή στο Νewsletter

Προσφορές, Νέα & Εκδηλώσεις